WEBSITES

Klaar om online succes te boeken?

Jouw partner in webdesign

Wil je een performante site op maat van jouw wensen en die van je klanten? Reken dan maar op de expertise van Jada Media. Wij zorgen voor een grafische gelikte site, die technologisch af is en raadpleegbaar is op alle schermen. Een site die loopt als een trein en net die info biedt waar mensen naar op zoek zijn.

Bij Jada Media kijken we bovendien verder dan het opleveren van je website. We ondersteunen je met je domeinnaam, zorgen voor de hosting én dat je website gevonden wordt in de zoekmachines. Een prachtige website zonder bezoekers, daar passen we voor.

Heb jij nood aan een betaalbare website, gemaakt volgens de regels van de kunst en een kwalitatieve ondersteuning? Kom eens praten, ongetwijfeld ben je snel overtuigd.

website laten maken dotweb

WEBDESIGN

WEBSITES

In geen tijd beschik je bij ons over een op maat gemaakte website. Een website die op alle vlakken scoort en helemaal op maat wordt vormgegeven.

WEBSHOPS

Starten met e-commerce? Wij bouwen jouw website! Als officiële Lightspeed partner kunnen we je site naadloos koppelen aan je kassa. Super makkelijk en ideaal om snelheid te maken.

RESPONSIVE

Onze websites passen zich naadloos aan elk scherm aan. Wij denken mobiel en zorgen ervoor dat je site op elk scherm impact heeft.

SEO-VRIENDELIJK

Gevonden worden en liefst nog bovenaan prijken in zoekmachines is belangrijk. Wij optimaliseren de teksten van je website en zorgen ervoor dat je website gevonden wordt. Een essentiële factor in online succes.

DOMEINNAAM

Indien gewenst leggen we ook je domeinnaam vast, zodat jij over een uniek plekje op het wereldwijde web beschikt. Ook over een eventuele naam doen we graag ons zegje.

HOSTING

Reken op superkrachtige servers met een snelle SSD-opslag en HTTP/2 protocollen. Hierdoor laadt jouw website tot twintig keer sneller.

EMAIL

Een reeks aan e-mailadressen nodig? Wij zorgen ervoor dat je in geen tijd over werkende adressen beschikt en in je eigen omgeving kunt mailen naar hartenlust.

COPYWRITING

Mensen overtuigen, dat begint met goede teksten. Wij schrijven jouw teksten op maat van je doelgroep en met de zoekmachines in het achterhoofd. Zo komen we tot teksten die op alle vlakken het verschil maken.

FOTOGRAFIE

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Bij Jada Media zorgen we voor professionele foto’s die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf en online perfect tot hun recht komen.

Wij willen jou erbij

Onze beste publiciteit? Onze klanten! Van branding tot websites op maat, we hebben al heel wat projecten mogen realiseren. We zorgen steeds voor een oplossing op maat, want elke situatie en klant is uniek.