ONLINE MARKETING

Een boost voor je bedrijf

Krachtig online met meerwaarde

Online gevonden worden is essentieel om vandaag de dag succes te boeken. Social media, Google Ads en een goed plaatsje in de zoekmachines worden steeds belangrijker. Heel wat klanten en prospects informeren zich online, dus daar moet je gevonden worden. Wij helpen je daarbij met een uitgekiend digitaal plan, op maat van jouw budget en doelgroep.

Bij Jada Media volgen we de ontwikkelingen op de voet, beschikken we over online specialisten en investeren we enkel in succesvolle campagnes met impact. Zo ben jij online makkelijk vindbaar en helemaal klaar voor de toekomst.

Online marketing dotweb

ONLINE MARKETNG

MARKETING

Wij selecteren de digitale tools waar je nood aan hebt en zorgen voor rendement. Online marketing heeft voor ons geen geheimen meer. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf scoort op het wereldwijde web en dat netjes binnen jouw budget.

ONLINE ADVERTISING

Zorgen dat jouw boodschap overkomt, dat is onze missie. We zijn dan ook thuis in Google Ads, Facebook Advertising, LinkedIn en Instagram. We spelen met deze kanalen en zetten ze optimaal in. Reken maar op bijkomend verkeer en meerverkoop. Daarbij communiceren we glashelder en rapporteren we regelmatig.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachines maken of kraken je zaak. Wij zorgen ervoor dat je online gevonden wordt en dat je website hoog scoort in de ranking. Daarbij gaan we aan de slag met zoekwoorden, SEO en SEA. Zo zorgen we voor campagnes op maat die effectief je onderneming wat bijbrengen. Wij liggen in de bovenste schuif bij de zoekmachines!

SOCIAL MEDIA

De social media evolueren dagelijks. Wij scheiden het kaf van het koren en zorgen voor sociale kanalen die werken en overtuigen. Van onderhouden tot adverteren: wij begeleiden je. Wij brengen structuur en overzicht, zodat jij je kunt concentreren op het ondernemen. Laat de instroom en communicatie maar aan ons over.

Wij willen jou erbij

Onze beste publiciteit? Onze klanten! Van branding tot websites op maat, we hebben al heel wat projecten mogen realiseren. We zorgen steeds voor een oplossing op maat, want elke situatie en klant is uniek.